Thursday, 10 July 2014

Berbuka puasa dengan customer

Lepas je presentation dengan customer petang tadi, bos minta aku arrange untuk majlis berbuka puasa dengan customer ni. Aku dengan ternganga ni terus la cari orang untuk wakil syarikat, deal dengan orang yang diraikan dan cari tempat untuk berbuka.

Review punya review, ada orang bagi cadangan untuk buat di Bangi Golf Resort (BGR) Restaurant, Bangi. Disebabkan majlis tu nak dibuat esok jugak, aku terus setuju dan terus call BGR. Terus booking dan esok bank in duit.

Nanti la review pasal berbuka puasa kat situ. Sekarang nak rehat kejap lepas balik kerja..zzz...

No comments:

Post a Comment